fredag 25 maj 2018

180525 - Norge Dag #7 (2018 #10 Totalt #69)

Vi lämnar vår ställplats på Sandsöya under förmiddagen men inser att vi behöver vänta på färjan. Det blev efter en stund osäkert om färjan skulle gå förrän till kvällen. Svårtolkad tidtabell… som inte verkar stämma med vad jag tror att vi står. Fick ringa och det visade sig att den skulle komma om ca 1-2 timmar. Alltid dessa trevliga norrmän.... En ny variant för att köra på en färja för mig. Fick backa ombord eftersom vi skulle av först efter vägen… 

Pratade lite innan med en bofast kvinna som också väntade på färjan. "Bo här är himmelriket på jorden…. Lugnt och alla känner alla och alla bryr sig". Stod en ambulans vid bryggan. Antagligen för att någon ska kunna hämta och sedan snabbåt till fastlandet. 


Vi följer den vackra vägen längst ut mot kustbandet. Små byar och en del har sitt hus med extremt vackert läge och utsikt.


Alla dessa fantastiska vyer... det är ju de som man åker tillbaka till. Den ena efter den andra och den ena värre än den andra. Hela tiden


Vi lunchar och passar på att ta några blombilder. Mängder med tjärblomster mot älvkantenTerezas favorit... förgätmigej


Vi stannar i Loe efter att ha handlat mat etc i Stryn. Här har vi faktiskt bott förut. Inte så konstigt vi ska ju till samma ställe i morgonInga kommentarer:

Skicka en kommentar