tisdag 22 maj 2018

180522 - Norge Dag #4 (2018 #7 Totalt #66)

Mot Runde... det är molnigt, blåsigt och regnet hänger i luften. Det duggregnar någon gång då och då. Hörde med campingvärden att det brukar aldrig vara så bra väder så länge. Tills vi kom. Två färjeturer idag. En gång kostade det 480 nkr och nästa 184 nkr. Handlat, tankat etc. Det är minst 30-40 minuter enkel att åka tillbaka till närmaste för att handla eller tanka om man är på Runde


Så kom vi framme i alla fall.


Platsen bredvid där vi stod i fjol. Utsikt ut över öppet hav. Bara det.... plus höra vågorna när man ska sova. Hörde med värden här att fåglarna är här och många. De är normalt ganska punktliga men just nu varierar tiden starkt när de kommer in på kvällen. Har nog med väderomslaget att göra... nja, tror mer det har att göra med att vi är här. 

Gjorde en  egen tur uppför berget ikväll. Blåser kraftigt och både mössa och vantar behövs Lunnefåglarna. lär komma in vid 20-21 för att byta av makan/maken som ligger och ruvar. Det började småregna så jag gick tidigare. Såg i alla fall en storlabb när jag var på väg uppför.   Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OBS att vem som skriver framgår inte. Skriv därför gärna till förnamn etc. Kul att veta