måndag 23 augusti 2021

210822 Värmland

 På väg till Värmland. fina vägen över Storfors, Filipstad och Sunnemo. Äter medhavd lunch vid speciella Storbro hyttan i Filipstad. 

 

Efter att ha kommit fram till Munkfors kollade jag efter cykelparkering. Ställde och låste till slut den där det var mest öppet. Tror faktiskt inte det är någon egentlig fara att få den stulen men man vet aldrig. 

Ringde Dan W och frågade om han var hemma. Det var han så det blev sedan en tur upp till By. Planen är att åka cykel från Munkfors till Karlstad i morgon. Drygt 6 mil.... Övernattar på Scandic på Borgmästarholmen. Bilen kan också stå där utan avgift hela dagen. Jag är nästan hemmavid - men numer kan väl knappast Sannagatan 2A räknas som "hemmavid": Men det känns så efter de 30 åren vi bodde där. Har varit här på Scandic många gånger. Ätit jubord bland annat och använt faciliteterna i källaren.

 
Dessa har jag sett i andra städer också. Bland annat i Norrköping. Vet inte hur det funkar om man bara få ta en och lämna den var som helst. Såg i alla fall flera som kom åkande på dem
 
 
Sen eftermiddag in mot city 

 
Bor långt till vänster. Det syns inte men hotellet borde nog vara en av Karlstads största. Dvs jämfört med de som har många rum


 

Inga kommentarer: