lördag 9 mars 2019

190309 Beach Park #04

Regnar och har regnat mycket starkt i natt. Man sover dock som en klubbad gris. Den vanligaste osten här är vit. Finns inte hemma vad jag vet. Man lägger den i tjocka skivor i ett bröd typ källarfranska och värmer på gasolspisen. Fatima hade köpt den vändbara stekpannan för oss att använda här. Tror att det blir nog till att återinvestera i en smörgåsgrill igen


Gick till stranden efter regnet. 



Fantastiskt skönt att få bada i havet. Finns pool där vi bor men efter den intressanta och tom hätska NWT artikelserien under slutet av 90 talet om badvattnets kvalité vid  badhuset i Karlstad är jag inte längre någon pool vän.


En av oss är från Brasilien. Den andra är uppväxt i Munkfors.... tror inte det syns för ingen har frågat


Åt lunch på en annan buffé restaurang än igår. Mycket bra och dessutom billigt. 43 Real blir ung 110 kr för oss bägge. Pinnglass till efterrätt. Har märkt det tidigare. Glassen här är godare och mindre söt samt framförallt har den inte heller ett 1 cm tjock äckligt chokladlager omkring. 


Flera lägenheter till salu. De är dock förhållandevis dyra. Det är visserligen vackert här, rent och de vackra stränderna ska vi inte prata om.... Lite sugen.... men... har sedan tidigare tagit princip beslutet att inte längre, förutom en bostadslägenhet, äga någon annan fast egendom som kräver underhåll och tillsyn.






Inga kommentarer: