lördag 23 mars 2019

190323 Beach Park #18

Hårt detta! Samma tuffa rutin varje dag. Efter frukost går vi ned till stranden. Oftast håller vi till alldeles till höger vid "öppningen" på bilden med palmerna. Stranden är dock helt fri hela vägen. Mil efter mil och minst 300, kanske 500 meter mellan havet och hus. Inga bilar eller annan trafik tillåts. Badar och promenerar längs stranden någon km. Badar och sedan tillbaka. Regn på gång just nu men idag var vädret perfekt. Ingen stekande sol utan slöjmoln och vi kunde vara ute betydligt längre än vi brukar. 


Bilden nedan är inte från idag.... men det ser ut så här åt bägge hållen. Lite med folk. Även idag när det är lördag. Det är dock betydligt fler som har kommit till helgen och huset där vi bor. Den egna restaurangen är också öppen på helgerna och vi åt där idag. Finns också en stor utegrill för eget kött etc som vissa barnfamiljer använder. Poolen har många skrattande och lekande barn. Trevlig ljudkuliss. 


Igår åkte vi någon mil söderut med bilen för att kolla på ett tips vi hade fått. Vi vände dock då vägen blev allt för dålig till slut och det är ju heller inte min bil vi skumpar omkring med. Å andra sidan så ser det likadant ut efter hela kusten. Tryggare också att vara där det är mer folk. Man går ner i varv här... det är i alla fall helt klart



Inga kommentarer: