söndag 24 mars 2019

190326 Beach Park #19

Åkte några km norrut mot Fortaleza. Fick betala för att åka in här... på en väg som var allt annat än bra. Men det var mycket speciellt med floden som rinner ut i havet. Väldigt strömt under morgontimmarna när det är ebb. 


Dessa växter finns överallt. De kan bilda stora mattor. 


På bägge sidor av floden är det berg. 


Havet är ganska oroligt just här



En del som fiskar (metar) sötvattenfisk


Han i blå mössan har bott i Munkfors i 20 år.... 


Det finns många blommor men de kan växa där man ogärna sätter ned fötterna med sandaler på


De hårda grabbarna dök upp. Har sett det flera gånger nu. Dacia Duster är en vanlig polisbil men här heter den Renault Duster. Polisen verkar var ganska tungt beväpnade. Det var de också i Guaramiranga där en polisman bar ett automatvapen av något slag under tiden som hans kompis i bilen hämtade lunchlådor. 


Jaha, det är så här det antagligen såg ut här ursprungligen


Den häcken springer man inte igenom i första taget. Har fotat fjärilar nära dessa kaktusar. Vet att man fastnar vid minsta beröring och sedan får man kroka av kläderna. 


Nej det är inte en Photoshoppad bild med kvarglömda grisfötter sedan julbordet. Det är mina fötter på stranden vid Beach Park


Ganska mycket folk idag. Stranden sväljer dock hur många som helst. Inte helt lätt att bada då det är mycket strömt en bit ut. Men det är strömt snett in mot land så det är lugnt. Man är alltid 30-40 meter nedanför där man gick i när man går upp igen


Inga kommentarer: