tisdag 12 mars 2019

190312 Fortaleza #07

Tereza var uppe tidigt för att åka med Fatima och fixa olika saker. När de kom tillbaka gick vi först till hennes glada och trevliga frisör. Kostade dessutom ung 30% av vad jag betalar hemma. 


Begriper inte varför alla är så glada.... 


Lunch sedan i närheten. Har varit här förut flera gånger. Buffé med vägd tallrik. Det hinner säkert äta 2 - 300 personer mellan 12 och 14. Mycket bra och varierad mat och även billigt. Betalade 34 real inkl vatten och en efterlängtad graviola juice. Den blandas alltid med mjölk och vatten berättar Tereza. Den sötas också normalt men avstod från det. Motsvarar ca 85 kr för allt och oss bägge. 


Vi gick vidare ned till Fortaleza centrum. Ville köpa en speciell sorts godis som finns här och smakar lite annorlunda. Den är bla gjord på kaffe. Kollade och köpte även ett par kortbyxor. Huset ligger ca 20 minuter gångväg från city om man promenerar. Inte speciellt långt men korsa gator etc är inte lika enkelt här så det tar nog ca 30 minuter att gå. Tereza berättar att hon var mycket just här som barn tillsammans med föräldrarna. Parken i city heter också Barnens park. 


Kyrkan i bakgrunden. 


Flög omkring fjärilar men mobilkameran är alldeles för långsam. Det behövs andra verktyg för att ta fjäril bilder


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OBS att vem som skriver framgår inte. Skriv därför gärna till förnamn etc. Kul att veta