fredag 8 mars 2019

190308 Fortaleza - Beach Park #03

Tereza´s bror Adalberto kom och grattade Tereza och Fatima som fyller år idag. Det gör han själv också. Tre syskon av 7 som fyller samma dag. Tereza och jag packar för att åka till Beach Park. Hildeberto, en annan bror kom med Viviannes bil som vi skulle kunna få låna när vi är här. Mycket snällt och bra för oss. Alla är fantastiskt snälla och mycket hjälpsamma och har skickat med både det ena och andra


Hade köpt en karta till GPSén som vi normalt har i husbilen. Nja, lite samma erfarenhet som en annan gång med GPS funktionen i mobilen. Det går inte att lita blint på en GPS här eller om det är kartan som inte är uppdaterad. Tereza hittar grovt dit de ca 3.5 milen och det var nog tur det. Till slut kom vi rätt. Det är lite stökigare att köra här men det beror nog mest på att det många gånger är trångt. 


Trevlig liten lägenhet som vi har fått hyra. Fin utsikt över havet och det är ca 1 km ned till stranden. 


Vi tänkte först åka ned men vi promenerade  i alla fall första gången. Det visade sig att man inte fick ställa bilen speciellt nära så vi kan nog gå den där kilometern.  Åt lunch efter vägen. Billigt och bra. Ca 60 kr för oss bägge. Det finns flera buffe restauranger att välja mellan såg vi. 


Vi gick ned till den fina stranden. De upp och nedvända glasflaskorna kom jag ihåg väl


Mycket trevlig bar och restaurang. Kommer nog också att äta här. 




Så fick jag till slut bada i havet. Ljummet vatten... Något som jag hade längtat till 


ja, det blir nog bra det här



1 kommentar:

Lena Werme sa...

Vilken härlig strand.