fredag 6 september 2024

240906 Cykeltur

 Vi cyklade längs vattnet förbi Mariebergs området in till de centrala delarna. Kanske är kiosken vid ställplatsen öppen... De hade sovmorgon. Öppnar kl 13.00. Pratar en stund med en trevlig man från Norge. De planerar att åka hemåt på söndag. "Det är vackert i Sverige".  

Känner igen det han berättar. Man har planer på att bygga en ny järnväg mellan länderna med ändstation Trondheim på norska sidan. Har nog med Nato medlemskapet att göra. Snabb tung materialtransport samt för trupp mellan länderna på järnväg har nog blivit viktigare nu. Kanske tom viktigt. 


Vi sitter en stund i det fina vädret och kisar innan vi åker tillbaka. De nybyggda vita husen vid hamnområdet ligger fint.  


Hade funderingar på båt under Trosa perioden. De lockar fortfarande lite men Tereza gillar inte att vara ute på vattnet. Det är helt OK att avstå eftersom vara ute med båt innebär också att man konstant är i solgasset. Vet att det fixar jag nästan inte. Det finns även en parameter till.... det är inte alltid fint och lugnt väder ute på sjön. Även om solen skiner



Inga kommentarer: