söndag 26 januari 2020

200125 Saigon - Bangkok

Har inga bilder från idag. Vi segar kvar på hotellet i Saigon efter den mycket fina frukosten men tar en taxi in till utrikeshallen vid lunchtid. Billigt med taxi här.


Det visar sig att vi får inte checka in bagaget förrän vid 17 tiden. Men det är OK. Går ingen nöd på oss precis. Incheckningen inga problem, passkontrollen inga problem med antal dagar.


Får såsa omkring lite innan planet lyfter mot Bangkok.


Tyckte att när vi kom andra vägen att det var svårt att förstå vartåt man ska gå i Bangkok. Då hittade vi flighten på tavlan och det löste sig. Denna gång ingen rad på tavlan och behövde fråga. Vi ska gå mot "East" och sedan ta en trappa upp... Trodde initialt att East och West etc hade något med riktningen man senare ska flyga... Nja - det har det inte men det är stort här och East tex betyder bara East delen av flygplatsen.. Men vi har gott om tid och hinner även om vi skulle gå fel. Men det gjorde vi inte

Sedan väntan igen vid gaten D4 men Thai air flighten mot Stockholm går på tid i stort sett. Resan Arlanda - Bangkok tog 9 timmar. Andra hållet, Bangkok - Arlanda tog det 11 timmar. Riktigt jobbigt - på gränsen att jag klarar detta. 


Inga kommentarer: