måndag 1 april 2019

190325 Fortaleza #25

Blev på nytt bjuden på lunch av Roberto. Vi åt tillsammans med stora delar av Tereza´s familj. Fick även senare träffa Vivianne och tacka för att vi fick låna hennes bil under dagarna jag jag var här. Internet har varit lite svajigt så vi åkte till Terezas syster Vera för att försöka göra check in. Naturligtvis krånglade det med Terezas biljett så vi beslöt att åka till flygplatsen där TAP har ett kontor. Naturligtvis var det stängt. Vi kollade och det utskrivna boarding kortet eller sms i mobilen som vi inte fick betyder inget. Det är själva passet som är värdehandlingen. Vi tror också att krånglet berodde på att Terezas brasilianska pass har andra efternamn än det svenska som biljetten ursprungligen är bokat i... 


På kvällen var vi med och såg på Jessicia´s uppträdande ännu en gång. Näst sista uppträdandet för denna uppsättning. Det var kul för henne att intressant och publikantalet hade ökat hela tiden. 


Från vänster Tereza´s bror Roberto, syster Vera, Tereza, Jessica, kusin Annabel, Merces (Annabels mamma), Marizor, Larissa och  Socorro (Larissas mamma)

Inga kommentarer: